Kirjoittaja Aihe: Vuosikokous/kokouksia  (Luettu 18703 kertaa)

palkkionmetsästäjä

  • Teho Kelkkailija
  • ***
  • Viestejä: 604
Vs: Vuosikokous/kokouksia / pöytäkirjat
« Vastaus #30 : Lokakuu 26, 2012, 11:29:43 ap »
                                            Toholammin moottorikelkkakerhon syyskokous

Toholammin moottorikelkkakerho ry ( rek.no: 161.055. perustettu 01.07.1994)
Toholammin kunnantalo 25.10.2012. klo. 18.00-21.00
Läsnä. Uusipaikka Matti, Polso Ville, Rautiainen Tapio, Määttälä Markku, Ahola Veikko, Huusko Jyrki.


Kokouksen avasi puh.joht. Matti Uusipaikka, joka toimi kokouksen myös puheenjohtajana ja sihteerinä Jyrki Huusko.

1.Kelkkakkerhon puheenjohtan, hallituksen jäsenten valinta.
-Päätettiin yksimielisesti että puheenjohtajana jatkaa Matti Uusipaikka, ja hänen puheenjohtajuutensa virallistettiin, väliaikaisesta viralliseksi 25.10.2012 alkaen 1 Vuosi. Varapuheenjohtajaksi valittiin Jyrki Huusko.
-Hallituksen osalta erovuoroisen Alpo Sammalkankaan tilalle valittiin Ville polso, hallitukseen varajäseneksi valittiin Veikko Ahola, muut hallituksen jäsenet jatkavat,  Ahola Sampo, Rautiainen Tapio, Uusipaikka Matti, Määttälä Markku, Huusko Jyrki.

2. kerhon jäsenlista /maksu, ja viestiketjun järjestäminen.
-Päätettiin että uralupamaksun (35 ?) maksamalla on samalla kelkkakerhon jäsen, huom !!!. vain kerhon jäsenellä ja /tai uraluvan ostamalla saa oikeuden maanomistajasopimuksen oikeuttamaan ajoon uralla.!!!
Uralupamyyntipisteissä oltava lista luvan ostaneista, johon merkitsee jokainen luvan ostaja nimi-paikkakunta ?puh. nro, nämä listat ovat kaikkien nähtävillä myyntipisteissä ja päivitetään myös tänne kelkkakerhon foorumille nähtäväksi.
Tällöin on helpompi seurata ?laittomasti? ilman uralupaa kelkkailevia !
Kerhon asioista viestittäminen ja kokouksien ym. tiedotus päätettiin hoitaa edelleen TOMOKE keskustelufoorumin kautta.

3. Möyryn kohtalo ?
-Kelkkakerhon tamppari (möyry) on tällä hetkellä Härkänevalla Humalajoki Harrin huostassa, mutta hän on ilmoittanut ettei omilta töiltään eikä myöskään hallitilan puutteen vuoksi voi eikä ehdi sitä kunnostella.
Päätettiin että möyry kuljetetaan Polson Villen halliin, siellä se on mitä pikimmin laitettava kuntoon, nyt on aivan pakko vihdoin saatava se lanaushommiin. Ville hommaa talkoo?apuinsinöörejä? paikalle möyryn kunnostamiseksi.
Päätettiin katsella ?sivusilmällä?nettimotosta kerholle reittien lanan vetoon työkelkkaa, telamönkijää, tai tampparia.
Varteenotettavaksi vaihtoehdoksi nousi keskusteluissa myös että kerho ostaisi jollekin mönkijän omistajalle telasarjan, kuitenkin sillä ehdolla että telat ovat kerhon omaisuutta ja niitä käytetään vain kelkkareittien lanauksessa, tästä kirjallinen sopimus.
Selvitettäväksi jäi, löytyykö keneltäkään innostusta panostamaan mönkijäänsä reittien hoitokoneeksi ?

4. Tulevan kauden tapahtumien järjestäminen. Tomoke Race 2013 järjestäminen.
-TomokeRace tapahtuman järjestämisestä päätettiin pitää alkuvuodesta (tammikuussa) palaveri, ajankohdasta ilmoitetaan foorumilla myöhemmin.

5. Uralupamaksu ja uralupatarrojen tilaus sekä myyntipaikat
-Uraluvan hinta päätettiin pitää nykyisessä 35 ?urossa. Tarrat tilataan kuten edellisvuonnakin Hietalahden Jannelta, tarra teetetään ?värikkäämpi? kuin edellisvuonna .
Myyntipaikat entiset.

6. Muut asiat
- Kelkkareittikarttoja hommataan lisää mikäli niitä on vielä saatavana.
- Uutta reittiä toivotaan, mm pohjapuolelle purontakasen reitistä yhteys sieviin menevään uraan.
- Uuden uran suunnittelu ym. tietoa em. paikkaan  voi antaa foorumilla, kelkkakerholaisille tai esim.hallituksen jäsenille, mikäli jollakin on hyvä suunta / suunnitelma tiedossa.
- Muistetaan kuitenkin että maanomistajaluvat kysytään/ selvitettävä ennen kuin mennään maastoon ajelemaan tai tekemään raivausta ym. toimenpiteitä.


Toholammilla 25.10.2012



Puh.joht                                                           Sihteeri                                                                Pöytäkirjantarkastajat

Matti Uusipaikka                                           Jyrki Huusko                                 Veikko Ahola                                    Tapio Rautiainen


« Viimeksi muokattu: Marraskuu 23, 2013, 21:04:55 ip kirjoittanut palkkionmetsästäjä »