Kirjoittaja Aihe: Valitus kelkkailusta !  (Luettu 3603 kertaa)

palkkionmetsästäjä

  • Teho Kelkkailija
  • ***
  • Viestejä: 604
Valitus kelkkailusta !
« : Joulukuu 12, 2013, 22:30:44 ip »
Nyt kun lunta oli jo sen verran että reiteillä jotkut ehti jo ajelemaan. Alkoi myös jokatalvinen valitus kelkkailijoista !
Toholammin kirkonkylällä kun reitti menee kannustien ja lampintien välissä rivitalojen läheisyydessä, ko. kohdassa on kyltit " aja hiljaa ssssh", kaikkihan tietysti ajavat liikennemerkin ohjeen mukaisesti, mutta rivitalon asukkailta on tullut valituksia, että televisiot alkaa räppiin ja paukkuun sekä kuva häipyy ( ei tapahdu kaikkien kelkkojen ajettua ko. paikasta, vaan muutamat kelkat aiheuttavat häiriötä, asukkaat vaativat nyt reitin muuttamista kauemmaksi.
Kokeiltaisiinko ensin tsekata kaikki kelkkailijat oman kelkkansa tulpat ja häiriönpoistajat kuntoon, tulpassa pitää olla R eli radio/ häiriösuojattu tulppa ja tulpanhatut myös kuntoon !!!!
Jos häiriö televisioihin ei lopu, joudumme siirtämään reittiä, tämä ei varmaankaan ole tarkoituksenmukaista eikä mukavaa, uusi reitti pitäisi siirtää kerttulan urheilukentän vieressä kulkevaan laakson varteen.... Tämä reitti on niin kaukana että kaikki eivät sieltä ala kuitenkaan kiertelemään.
Päästään kaikkia tyydyttävään lopputulokseen kun....Kaikki tarkastavat nyt ensitöikseen ja välittömästi ne tulpat ja häiriönpoistajat kuntoon !!!!!!!

yönaave !!

  • Kelkkailija
  • *
  • Viestejä: 1
Vs: Valitus kelkkailusta !
« Vastaus #1 : Joulukuu 13, 2013, 19:21:00 ip »
br9 es...  ;)