Kirjoittaja Aihe: URALUPATARRAT V. 2011 MYYNNISSÄ !  (Luettu 3753 kertaa)

palkkionmetsästäjä

  • Teho Kelkkailija
  • ***
  • Viestejä: 604
URALUPATARRAT V. 2011 MYYNNISSÄ !
« : Joulukuu 07, 2010, 18:11:49 ip »
Uralupatarrat ja kartat v. 2011 ovat nyt myyntipisteissä. Uralupa"tarra  vuodelle 2011  on  35 euroa, ja kartta 10 euroa.
Myyntipisteitä ovat.
- Toholampi St 1
- Sykäräinen neste
- Motocar
- TT-Pubi
- Uravalvojilta saa myös ostaa.
Uralupatarramyynnillä  rahoitetaan reittien kunnossapitoa, ilman rahoitusta niitä ei voida pitää ajettavassa kunnossa.
Rahoituksen lisäksi on  tarvittu ja tarvitaan paljon talkootyötä.
Merkkien, opasteiden, siltojen ym. uusimista ja reittien raivausten hoitaminen ei onnistu ilman jokaisen "meidän" kelkkailijoiden panostusta, uralupatarran lunastamalla olet mukana kehittämässä reittejä nautittavaan ja turvalliseen kelkkailuun.
Nyt olisikin hyvä aika hoitaa uralupamaksu jo kuntoon, että voimme alkavalle kaudelle tehdä tarpeelliset reittien kunnostustyöt, lisäksi tampparimme on kunnostuksen alla, johon tarvitaan myös rahoitusta sen pelikuntoon rakentamiseksi,  kun lumitilanne paranee ja ajokausi alkaa, on myös tärkeää että lanauskalusto on iskussa valmiina hoitamaan reitistöt kuntoon.
Huom ! Reiteillä on uravalvojia, jotka tarkastavat, että uralupamaksu (tarra) on maksettu. Reiteillä kelkkailu ilman maksettua uralupaa (URALUPATARRA 2011) johtaa ajon keskeytymiseen ja maksu tuplaantuu  70 euroon, ajo on keskeytetty kunnes ko. maksu on suoritettu !
Ps. Uralupatarra liimataan kelkassa vasemmalle puolelle ( kuljettajasta katsottuna) mieluummin tuulilasiin, joka tapauksessa niin että sen voi helposti uravalvoja nähdä / tarkastaa !
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 07, 2010, 19:07:40 ip kirjoittanut palkkionmetsästäjä »